top of page

Waarom lukt het mij toch niet om een duurzame relatie te onderhouden? 
Key to Connect is gespecialiseerd in relatiecoaching voor koppels en singles

liefde

Coaching voor singles 

Vergroot jouw kansen om succesvol te zijn in het vinden van een partner en het opbouwen  van een gezonde en liefdevolle relatie.

Waarom is relatiecoaching waardevol als je single bent?
Relatiecoaching is zinvol als je wilt begrijpen welke obstakels  in jouw liefdesleven een succesvolle relatie in de weg staan. Je gaat jouw eigen patronen ontdekken en je leert wat je kunt doen om deze patronen te doorbreken. Daarnaast kan het helpend zijn om te kijken naar jouw wensen, behoeften, zelfvertrouwen, communicatievaardigheden, hechtingsproblemen etc. Door aktief aan de slag te gaan met jouw relatieverleden vergroot je jouw kansen om succesvol te zijn in het vinden van een partner en het opbouwen van een gezonde en liefdevolle relatie.

Van Single naar Samen?

Bewustwording is het sleutelwoord.


Op het moment dat je je realiseert dat je alle eerdere ervaringen die je hebt opgedaan meeneemt in een nieuwe relatie ontstaat er begrip. Als je weet waar jouw obstakels liggen kun je vervolgens besluiten wat je met deze obstakels gaat doen.

Ga je aan de slag om deze obstakels te onderzoeken of weet je dat je obstakels hebt en ga je deze zorgvuldig omzeilen?
Alles draait om keuzes maken. Als je weet dat je een keuze hebt kun je besluiten om iets anders te doen dan je altijd deed. Maak je een andere keuze, dan volgt er een andere uitkomst.

Je gaat inzien dat er niets 'mis' met je is. Je gaat begrijpen waarom het tot nu toe niet gaat zoals je graag zou willen. Je leert wat je nodig hebt om happy te zijn in een liefdesrelatie. 

 kickstart single coaching pakket
'Jouw persoonlijke liefdeshandleiding'

Leer in 4 sessies welke invloeden uit jouw (relatie)verleden een rol spelen in jouw huidige zoektocht naar de liefde en weet wat je vervolgens kunt doen.
 

Wat speelt er (on)zichtbaar een rol in de keuzes die je op dit moment maakt. 
Daarnaast praktische tools om meer succes en voldoening te vinden in relaties.

Het ontwikkelen van je persoonlijke liefdeshandleiding zal je helpen om de relatie te vinden die je verdient en om op een gezonde en gelukkige manier van liefde te genieten.


Je leert welke dynamieken een belangrijke rol spelen, wat je werkelijk belangrijk vind,

jouws go's, pertinente no-go's en welke obstakes en valkuilen jou belemmeren om de liefde in jou te laten stromen. Om vervolgens te leren hoe je verder kunt.
De ingredienten van de vorige sessies intergreren we in jouw liefdeshandleiding

Rosé en zonsondergang

Gratis E-book "Ontdek waarom je nog single bent..."

Selecteer een optie

Yess, dit E-book is voor jou.

Anker 1

Direct hulp nodig of nog twijfels? 
Boek dan eerst een gratis
intakegesprek

Heb je hulp nodig of heb je twijfels of coaching jou of jullie zou kunnen helpen? Maak dan eerst een afspraak voor een gratis intakegesprek (60 minuten). Tijdens dit gesprek leg ik uit hoe ik werk en wat ik voor jou of jullie kan betekenen. 

 

OF

Diane Hak- sleutel- relatiecoaching.jpg

Ik reik jou de sleutel tot verandering aan

bottom of page