top of page

Waarom lukt het mij toch niet om een duurzame relatie te onderhouden? 
Key to Connect is gespecialiseerd in relatiecoaching voor stellen en singles

liefde

Coaching voor singles 

> Val je telkens op de ‘verkeerde mannen/ vrouwen’? 

Vind je het lastig om een relatie aan te gaan? 

Heb je moeite met het verwerken van een verbroken relatie? 

Het lukt je wel om een partner te vinden maar na een tijdje verlies je je interesse in hem of haar? 

Voel je je onzeker, durf je niet te daten? 

Heb je moeite om alleen te zijn, vind je snel een andere partner om je verdriet niet te willen voelen? 

Wil je graag de controle houden? 

Ben je bang om je partner weer kwijt te raken en durf je daarom niet meer te beginnen aan een nieuwe relatie? 

Van Single naar Samen?

Het vinden van een passende relatie is minder eenvoudig dan datingsites en chatsites ons doen geloven. Het draait vaak uit op een teleurstelling. Als de teleurstellingen zich blijven opvolgen, wordt het tijd jouw wensen en verlangens eens tegen het licht te houden. Zijn deze wel reëel en ben je bijvoorbeeld bewust van het feit dat met het toenemen van de levensjaren jouw mentale en lichamelijke bagage is toegenomen? Om jouw kans van slagen aanzienlijk te vergroten, is het noodzakelijk in kaart te brengen wat je echt belangrijk vindt, wat je hebt ondernomen de juiste man of vrouw te vinden en welke patronen herkenbaar zijn in jouw zoekproces. Niet eenvoudig, maar als ervaren coach van Key to Connect, kan ik je helpen dit alles duidelijk te krijgen.

Neem nu de stap

Tijdens de coachsessies gaan we op zoek naar wie jij in essentie bent en wat jou tegenhoudt om een gelukkige relatie te vinden en of te behouden. We gaan onderzoeken wat de onderliggende patronen en overtuigingen die ervoor zorgen dat je doet wat je tot nu toe doet. Door inzicht te krijgen ontstaat er bewustwording. Dit is een eerste stap tot verandering. ​ 

In een aantal coachsessies worden vaak al snel mooie en opmerkelijke resultaten geboekt. Een coachtraject bij Key to Connect kan grote veranderingen teweegbrengen. Neem nu een eerste stap, op weg naar een nieuwe fase in je leven. Waarbij je met meer inzicht, begrip, (zelf) vertrouwen krijgt en een realistisch beeld van wat je wilt gericht op het resultaat: die leuke, passende partner te vinden en te behouden.  

Rosé en zonsondergang
Anker 1

Direct hulp nodig of nog twijfels? 
Boek dan eerst een gratis
intakegesprek

Heb je hulp nodig of heb je twijfels of coaching jou of jullie zou kunnen helpen? Maak dan eerst een afspraak voor een gratis intakegesprek (60 minuten). Tijdens dit gesprek leg ik uit hoe ik werk en wat ik voor jou of jullie kan betekenen. 

 

OF

Diane Hak- sleutel- relatiecoaching.jpg

Ik reik jou de sleutel tot verandering aan

bottom of page