top of page

Voorgaande evenementen

Verbonden door gezelligheid

Een kijkje in onze unieke Evenementen4Singles!

We kijken met veel plezier en voldoening terug op onze voorgaande evenementen voor singles!

 

Van gezellige kookworkshops tot ontspannen borrels en mooie wandelingen, gevolgd door een gezellige koffie of lunch, we hebben al vele mooie en betekenisvolle ontmoetingen mogen faciliteren.

Het is een waar genoegen om te zien hoe regelmatig nieuwe verbindingen worden gemaakt tijdens onze evenementen, resulterend in afspraken om elkaar beter te leren kennen.

 

De feedback die we ontvangen van onze deelnemers is hartverwarmend; zij ervaren onze evenementen als laagdrempelig en vinden dat er een fijne en diverse groep leuke mensen op afkomt.

Onze betrokkenheid en oplettendheid worden eveneens op prijs gesteld, en we zijn er trots op dat we een omgeving kunnen creëren waar niemand zich alleen voelt.

Ons streven is om elk evenement te doordrenken met een gastvrije, hartelijke en ongedwongen atmosfeer, waarin iedereen de gelegenheid krijgt om nieuwe mensen te leren kennen en wellicht zelfs die ene bijzondere persoon te ontmoeten.

We hopen dat we nog veel meer van deze prachtige ontmoetingen mogen organiseren en dat we vele singles de mogelijkheid kunnen bieden om op een prettige en ongedwongen manier elkaar te leren kennen.

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan onze evenementen?
We nodigen je van harte uit om een mailtje te sturen naar evenementen4singles@gmail.com. Vermeld daarin alsjeblieft je voor- en achternaam, geboortedatum, e-mailadres en woonplaats en geef aan dat je graag op de mailinglijst wilt worden gezet. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwste evenementen!

 

bottom of page