top of page

Kickstart programma
Leer in 2 maanden waarom het je tot nu toe niet lukt om een duurzame relatie aan te gaan en wat je te doen hebt om de liefde weer te laten stromen.
Jouw per
soonlijke liefdeshandleiding

Thuiskomen in een leeghuis

Je hebt een super leuke baan, een bruisend sociaal leven en leuke vrienden waar je geregeld mee afspreekt. Maar toch, telkens wanneer je thuiskomt, overvalt je een gevoel van leegte. Je weet dat je moet koken maar je vindt het gewoon écht niet leuk om alleen voor jezelf te koken. Heel eerlijk, het liefst wil je dat iemand anders voor je kookt. Je nestelt je op de bank, schakelt de televisie in en neemt een kijkje op dating apps en sociale media. Uiteindelijk grijp je naar je laptop en besluit om toch nog maar wat te gaan werken. Dan hoef je niet te voelen dat je je alleen voelt Het weekend staat voor de deur, de meeste mensen denken: “heerlijk even niets moeten”. Bij jou bekruipt weer de angst, o nee, weer zo’n leeg weekend waarbij je je alleen voelt. Waarbij het lijkt of de hele wereld leuke dingen doet met zijn of haar partner en jij weet van gekkigheid niet meer wat je moet doen. Je wilt niet wéér achter die laptop zitten. Dus plan je toch weer iets met vrienden. Hopend dat ze nu wel kunnen. De vorige keer lukte dat ook niet. Je voelt je teleurgesteld in de liefde. De dates die je hebt gehad lopen steeds op niets uit. Wat doe ik toch verkeerd? Wat is er mis met mij? Waarom lukt het me niet om mijn ideale partner te vinden? Je hoort jouw vrienden ook vaak zeggen “waarom ben je nog steeds single, je bent super leuk”!!

Stel:

Hoe zou het zijn als dagelijks uit te kijken naar het moment dat je weer thuis komt. Thuis is jouw geliefde, die je liefdevol vraagt: “hoe was je dag”? Jullie koken samen en genieten van jullie maaltijd. ’s Avonds gaan jullie beiden sporten en zien elkaar 2 uur later weer. Uitkijkend naar het kostbare moment waarop jullie knus tegen elkaar aan zitten op de bank en praten over wat jullie bezighoudt. Wanneer de tijd is aangebroken om naar bed te gaan, genieten jullie intens van elkaars en vallen jullie in een diepe, vredige slaap. De volgende ochtend staan jullie samen op en genieten van een gezamenlijk ontbijt voordat jullie naar jullie werk vertrekken. En vanavond? Dan staat er een gezellig diner voor jullie tweetjes op het programma! Nog één dag, dan is het weekend! Yes, vrijdagavond samen naar een feestje toe, zaterdag komen er vrienden eten en gaan en zondag lekker lang in bed blijven, samen ontbijten en doen waar jullie beiden zin in hebben. Zo heerlijk dat je niet hoeft na te denken wie er met je mee gaat naar bijv. feestjes en familie-uitjes. Niet meer alleen met de feestdagen en fijn samen op vakantie kunnen gaan. Als relatietherapeut begeleid ik singles die dolgraag een partner en daarmee een langdurige en liefdevolle relatie mee willen opbouwen. Zij zijn bereid tot zelfreflectie. Deze zelfreflectie is van cruciaal belang. De enige die iets kan veranderen ben jezelf. Ben jij bereid om te kijken naar wat jij tot nu toe doet als het om de liefde gaat?

Hart op het strand verdwijnt in zee, relatie coaching, Huizen, Key to Connect_edited.png

Wat kan je verwachten van dit Quick-startprogramma:
Jouw persoonlijke liefdeshandleiding:

Je leert wat je op dit moment doet en wat er op dit moment in de weg staat om jouw grote wens te kunnen realiseren. Een liefdevolle en duurzame relatie opbouwen met iemand die je spontaan tegenkomt. Het zorgt voor opluchting zodat je gaat inzien dat er niets mis is met je Je gaat begrijpen wat jouw liefdesgeluk op dit moment in de weg staat zodat je leert wat je kunt doen om de liefde in jou weer te laten stromen. Je leert wat je écht belangrijk vindt in een relatie zodat je op zoek gaat naar aan ander type man/vrouw. Als je de liefde in jezelf (weer) kunt voelen zodat je een ander type man/vrouw gaat aantrekken.

lotusbloem #openen #persoonlijke ontwikkeling #keytoconnect.jpg

Opbouw van het programma

Praktische tools

Fase 1: Herkennen van patronen.

 

 

Fase 2: Wensen en verlangens.

 

 

Fase 3: Belemmerende overtuigingen.

 

 

 Fase 4: Integratie.


 

Welk patronen weerhouden je op dit moment om te krijgen waar je zo naar verlangt. Wanneer je helder zicht krijgt over jouw belemmeringen ontstaat er keuzes. Keuzes die je eerder niet zag.

Welke verlangens zitten er achter jouw wensen. We geloven onze gedachten. In deze fase gaan we een stapje verder, wat vind je diep van binnen belangrijk. Door helder te krijgen wat jouw diepe verlangens zijn, verandert het jouw eerdere plaatje van jouw ideale partner.

Je gaat zien welke overtuigingen je hebt over jezelf. Overtuigingen die jou tegenhouden om te doen wat je het allerliefst wilt. Wat zijn jouw diepe overtuigingen, wat is helpend en waar zou je het liever anders willen.

Je inzichten vertalen we naar jouw persoonlijke liefdeshandleiding. Je begrijpt waarom het tot nu toe niet lukt om een duurzame en liefdevolle relatie aan te gaan en weet wat je kunt doen om hier verandering in te kunnen brengen.

Je krijgt praktische tools die je verder kunnen helpen om jouw pad vrij te maken waardoor de liefde weer kan gaan stromen. Wanneer je jouw liefdeshandleiding hebt geschreven na het volgen van de 4 sessies dan zal ik deze reviewen. Waardoor je precies weet waar je jezelf nog meer op kunt ontwikkelen om jouw doel te bereiken.​

Ik ben ervan overtuigd dat het voor vrijwel iedereen mogelijk is om de liefde weer te voelen stromen als je bereid bent tot zelfreflectie.

Bewustwording is de eerste stap naar verandering. We gaan op zoek naar jouw (onbewuste) belemmerende overtuigingen en patronen. Wanneer je bewust wordt van wat je denkt, wat je voelt en wat je doet ontstaat er ruimte om andere keuzes te maken.

Nieuwe keuzes kunnen maken

Zonsondergang liefde

Hoe fijn zou het voor je zijn als:

Je weet en voelt dat je het waard bent en dat er niets mis is met je

Je begrijpt waarom het nu niet lukt en weet wat je kunt doen om het anders te gaan doen

Je gaat inzien dat je niet afhankelijk van een ander hoeft te zijn om jezelf gelukkig te voelen

Je de liefde weer in jou voelt stromen

Je die man of vrouw aantrekt waar je zo naar verlangt

Je van single naar samen gaat

 

Hoe werkt het?

Dit quick-start programma is een individueel traject in mijn praktijk in Huizen, waarin je in 2 maanden weet wat jou tegenhoud om een (nieuwe) liefde in jou leven toe te laten en wat je vervolgens te doen hebt om de liefde weer te laten stromen. Dit leggen we vast in jouw persoonlijke liefdeshandleiding.

Voorafgaand aan het programma heb je de mogelijkheid om een online call in te plannen. Tijdens deze call kan je vragen stellen en checken we samen of dit programma aansluit op jouw wensen.

 

Dit quick-start programma omvat een traject van 2 maanden, met 4 individuele coachsessies op maat, persoonlijke opdrachten om te oefenen met de verkregen inzichten en WhatsApp ondersteuning waar nodig.

 

Voel je een interne ja? JA, dat wil ik heel erg graag?

 

Om jouw liefdesleven een boost te geven is naast tijd en energie een financiële investering van slechts €295,-

 • Duur van het traject: 2 maanden

 • Wat: Een individueel traject, speciaal op maat voor jou.

 • Investering: €295,-

 • Wat krijg ik hiervoor:

 

 

Één doorbraak kan al een groot positief gevolg krijgen...

In slechts één coachsessie bereikte ik samen met een single vrouw die al meer dan 10 jaar single was een geweldige doorbraak. Samen ontdekten we dat haar verlanglijstje voor de ideale man eigenlijk niet overeenkwam met haar diepste wensen en behoeften. Door haar zoektocht aan te passen en haar profiel te updaten, vond ze binnen 3 maanden haar droompartner en is ze tot op de dag van vandaag dolgelukkig.
Natuurlijk is dit geen garantie dat het bij iedereen zo snel gaat, maar als je bereid bent om aan jezelf te werken en openstaat voor verandering, dan krijgt jouw liefdesleven gegarandeerd een mooie boost.

Gelukkig stel #samen #gelukkig #gevonden #keytoconnect #singlecoach.jpg
En wat krijg je nog meer bij dit quick-start programma?
 
 1. E-book: Ontdek waarom je nog single bent

 2. 50% korting op de evenementen die we speciaal voor singles organiseren (evenementen4singles in de regio 't Gooi.

 3. Wanneer je jouw liefdeshandleiding hebt geschreven na het volgen van de 4 sessies dan zal ik deze reviewen. Waardoor je precies weet waar je jezelf nog meer op kunt ontwikkelen om jouw doel te bereiken.

 4. WhatsApp ondersteuning tijdens het programma

Veel gestelde vragen

 

 1. Ik heb al veel geprobeerd, is het dan ook iets voor mij?
  Ja zeker! Het levert je inzichten op, je gaat begrijpen wat jou op dit moment tegenhoudt en je leert wat je vervolgens kunt doen.

 2. Kun je mij wel in 2 maanden helpen?
  Twee maanden is kort, dit intensieve programma bevat een aantal belangrijke thema’s bevatten waardoor het je zeker veel gaat opleveren. Mocht blijken dat je meer nodig hebt dan kijken we na afloop wat jou nog meer kan helpen.

 3. Hoelang duurt het hele traject?
  Het programma duurt 2 maanden.

 4. Wanneer start het programma?
  Omdat het een individueel traject is, start jij jouw programma op het moment dat het voor jou goed uitkomt.

 5. Moet je de sessies direct inplannen?
  Ja, we plannen de vier sessies voor aanvang in. Wel zo fijn dat we dit beiden in onze agenda’s hebben staan.

 6. Is het mogelijk om naderhand afspraken te wijzigen?
  Ja, het is mogelijk om afspraken te wijzigen tot 48 uur voor aanvang.

 7. Hoe weet ik of dit traject geschikt is voor mij?
  Als je hierover twijfelt, plan dan een online call van 15 minuten in.Tijdens deze call kan je vragen stellen en ervaren of het goed voelt om dit traject te gaan volgen. Ook bekijken we of dit traject aansluit bij jouw behoeften of dat er wellicht iets anders nodig is.

 8. Wat is het voordeel van dit traject ten opzichte van losse sessies?
  Het is voordeliger en je weet precies wanneer je klaar bent. Het is een uitgebalanceerd programma wat precies op maat is voor jou.

 9. Hoe kan ik me het beste voorbereiden?
  Door jezelf tijd te gunnen. In 4 sessies leer je veel, hoe meer tijd je jezelf gunt om wat je geleerd hebt om te zetten in praktische doelen, hoe meer je uit dit traject haalt.

 10. Is het mogelijk om dit traject online te doen?
  Ja hoor, dat is mogelijk. Al gaat de voorkeur naar live sessies hier in mijn praktijk.

 11. Wat is de investering?
  Jouw financiële investering is op dit moment €295,-, daarnaast kost het je natuurlijk tijd en energie.

 12. Wat levert het je op?
  Een nieuwe kijk op jouw huidige liefdesleven met en tools om hier een mooie positieve en krachtige wending aan te geven

 13. Hoe werkt het met betaling?
  Voor aanvang van het traject ontvang je een factuur voor het gehele traject die je dient te voldoen voor aanvang van de eerste afspraak.

 14. Welke garantie kan je me geven?
  Ik verzeker je dat als je je volledig openstelt voor dit traject en het serieus aangaat, je inzicht krijgt in wat jou op dit moment tegenhoudt en aan het einde van dit traject weet wat je kunt doen om jouw liefdesleven een boost te geven.

Image by Ilkka Kärkkäinen
Aanmelding Quick-start programma:
Jouw persoonlijke liefdeshandleiding

Yesss, je doet mee! Je ontvangt binnenkort een mailtje met aanvullende informatie.

Diane Hak- sleutel- relatiecoaching.jpg

Herken je:

 • Je bent een super leuke single man of vrouw

 • Je hebt geen idee waarom het niet lukt om een partner te vinden

 • Je gaat aan jezelf twijfelen, er is toch niets mis met jou?

 • Waarom trek je toch steeds die 'foute types' aan?

 • Het wil  je niet lukken om een relatie aan te gaan

 • Het lukt je niet om een relatie te onderhouden

 • Ben je er helemaal klaar mee om alleen te te zijn

 • Je bent er klaar voor verandering en wilt uit deze vicieuze cirkel komen

 • Je gunt jezelf de waardevolle stap om het anders te gaan doen dan je altijd deed!

Hoe zou het voor je zijn als:

> Je begrijpt wat er tot nu toe gebeurt

> Je inziet wat jou tot nu toe  (onbewust) tegenhoudt en weet wat je anders kunt doen

> Je inziet dat er niets mis met je is.

> weet waar je onbewust bang voor bent

> Je begrijpt dat de enige die iets kan verander jij zelf bent

> Je met zelfvertrouwen de partner aantrekt die wél bij jou past

> Je niet meer na hoeft te denken wie er met jou mee gaat naar dat leuke feestje

> Jouw partner vindt die jij verdient!

> Je het jezelf gunt op de liefde in jou weer te laten stromen!

Mijn specialisaties
Relatietherapie

Jullie relatie was ooit één grote roze wolk, door de verliefdheid vond je alles leuk aan elkaar. Langzamerhand verdween die roze wolk en kwamen er donkere wolken binnendrijven. Al enige tijd zit je in een moeilijke fase samen en weet je dat er nu écht dingen moeten gaan veranderen.
 

> Jullie hebben snel ruzie en ontlopen elkaar steeds meer.

Jullie praten niet meer en begrijpen elkaar niet meer. 

Je voelt je eenzaam in je relatie en hebt het gevoel dat je alles alleen moet doen.

Je zou graag verbetering willen en de relatie willen redden, maar hoe?


Onderneem nú actie, straks is het te laat! 

Coaching voor singles

Heb je al diverse (kortstondige) relaties gehad en wil het maar niet lukken om een geschikte partner te vinden. Begrijp je niet goed waarom het telkens mis gaat, maar wil je wel graag een fijne duurzame relatie?

Vaak zijn er onderliggende redenen en patronen die ervoor zorgen dat het moeizaam gaat, je jeugd, problemen met binding, dieperliggende psychologische of misschien wel seksuele redenen. In een aantal sessies gaan we onderzoeken waar je tegenaan loopt, wat je wensen en behoeften zijn en welke stappen je kunt zetten om wel een fijne partner te vinden. 

Therapy Sessions
Mijn drijfveer als relatiecoach

Communicatie en onderlinge menselijke relaties zijn altijd al een persoonlijke fascinatie van mij geweest, niets maakt mij gelukkiger dan mensen weer bij elkaar te brengen, of dat nou liefdesrelaties zijn of relaties tussen gezins- of familieleden.

Door mijn ervaring, werkwijze en coachingsmethodieken ben ik in staat om snel patronen te herkennen en te doorbreken, communicatie te verbeteren en misverstanden en behoeften helder te krijgen. Zo kunnen snel belangrijke stappen gezet worden in een duurzame verbetering van de onderlinge (liefdes) relaties. Vaak al in enkele sessies van een paar uur.

Diane Hak relatiecoaching Key to Connect kleiner.jpg
Over mij

Al mijn persoonlijke drijfveren, kennis, kunde en ervaring komen voor mij samen in dit prachtige vakgebied. Ik krijg vaak te horen dat mijn persoonlijke en empathische manier van coachen mensen snel op hun gemak stelt, ik hoop dat ik jou of jullie binnenkort ook mag begeleiden.

Diane Hak, relatiecoach

Direct hulp nodig of nog twijfels? 
Boek dan eerst een gratis
intakegesprek

Heb je hulp nodig of heb je twijfels of coaching jou of jullie zou kunnen helpen? Maak dan eerst een afspraak voor een gratis kennismakingesprek (60 minuten). Tijdens dit gesprek leg ik uit hoe ik werk en wat ik voor jou of jullie kan betekenen. 

 

OF

Diane Hak- sleutel- relatiecoaching.jpg

Ik reik jou de sleutel tot verandering aan

Diane is in staat om je heel snel op je gemak te stellen. Een van meest positieve kanten van het coachtraject was wel de niet oordelende of sturende manier van gesprekken voeren. Ik kon echt mezelf zijn.

Angelique, 47 jr. Laren

Contact
bottom of page