top of page

Algemene Voorwaarden
Coachprogramma

  1. Betalingsvoorwaarde: De betaling voor het programma dient volledig voldaan te zijn voor aanvang van het programma. Dit garandeert je deelname en toegang tot alle materialen en sessies.

  2. Plannen van Afspraken: Bij inschrijving dien je direct vier coachingsafspraken in te plannen. Deze afspraken zijn een cruciaal onderdeel van het programma en zorgen voor een gestructureerd en effectief verloop.

  3. Annuleringsbeleid: Als je een afspraak wilt annuleren of verzetten, moet dit uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak gebeuren. Bij annuleringen korter dan 24 uur voor de afspraak of bij niet verschijnen, wordt de afspraak als gehouden beschouwd.

  4. Actieve Deelname: Van deelnemers wordt verwacht dat zij actief deelnemen aan de sessies en openstaan voor het leerproces. Dit houdt in dat je bereid bent om aan zelfreflectie te doen en constructief deel te nemen aan oefeningen en discussies.

  5. Vertrouwelijkheid: Alle informatie die tijdens het coachingsprogramma wordt gedeeld, wordt als vertrouwelijk beschouwd. Dit betekent dat zowel de coach als de deelnemers geen persoonlijke informatie van elkaar naar buiten brengen.

  6. Commitment tot het Programma: Het succes van het programma hangt mede af van jouw commitment. We verwachten dat je de volledige duur van het programma betrokken blijft en je inzet voor de gestelde doelen.

  7. Feedback en Evaluatie: Constructieve feedback is welkom en wordt aangemoedigd. Dit helpt zowel de coach als de deelnemer in het verbeterproces. Periodieke evaluaties zullen worden gehouden om de voortgang en effectiviteit van het programma te waarborgen.

 

 

Door je in te schrijven voor "Mijn Liefdesrouteplanner", ga je akkoord met deze voorwaarden, wat bijdraagt aan een effectieve en plezierige leerervaring voor alle betrokkenen.

bottom of page