top of page

Huwelijk of relatie met partner verbeteren of redden?
Key to Connect is gespecialiseerd in relatiecoaching en coaching van singles

Van roze wolk naar donderwolk

Jullie relatie was ooit één grote roze wolk, door de verliefdheid vond je alles leuk aan elkaar. Langzamerhand verdween die roze wolk en kwamen er donkere wolken binnendrijven. Gaandeweg slopen er kleine barstjes in jullie relatie en ontstonden de eerste onhebbelijkheden. Het uit elkaar groeien gaat vaak zo geleidelijk dat je het nauwelijks in de gaten hebt.

 

Tot het moment komt dat er een druppel is waardoor je beseft dat er een kloof is ontstaan tussen jullie, het gevoel van verbinding tot elkaar is zo goed als verdwenen.  

Is dit herkenbaar?

Wil je weer:

Gerepareed hart #liefdespijn #relatiecri

> In alle vrijheid kunnen bespreken wat je dwars zit?
Dat jullie elkaar weer zo leuk gaan vinden als vroeger?
Weer oprechte aandacht krijgen voor elkaar
Begrijpen waarom het nu gaat zoals het gaat en wil je hier verandering in brengen?
Je weer gelukkig voelen in jullie relatie?
Je niet meer zo wanhopig voelen?
Voorkomen dat je relatie op de klippen loopt 

Hoe kan ik je helpen?

Als relatiecoach sta ik klaar om jou of jullie met toewijding en zonder oordeel te begeleiden. Ik geloof dat bewustwording de sleutel is tot verandering. Door te begrijpen waar jij of jullie tegenaan lopen en patronen te doorzien, ontstaat er de mogelijkheid om te besluiten iets anders te doen.

Onze ervaringen vormen wie we zijn en dragen we dagelijks met ons mee, vaak onbewust. Maar door bewust te worden van deze ervaringen, ontstaat er de mogelijkheid om een andere keuze te maken. Het begint met het zien van wat je doet en hoe dit invloed heeft op je relaties.

Ik help je graag om die bewustwording te vergroten, zodat je nieuwe mogelijkheden kunt ontdekken. Samen kunnen we onderzoeken welke patronen er spelen en hoe deze je relaties beïnvloeden. Met deze inzichten kun je ervoor kiezen om iets anders te doen, waardoor er ook een ander resultaat zal ontstaan.

Mijn rol als relatiecoach is om jou of jullie te ondersteunen en te begeleiden op deze ontdekkingsreis. Ik bied een veilige ruimte waarin je jezelf kunt zijn en waarin we samen aan de slag gaan. Mijn toewijding ligt in het helpen van mensen zoals jij om positieve veranderingen aan te brengen in hun relaties.

Dus als je bereid bent om bewust te worden, om te zien wat je doet en open te staan voor nieuwe mogelijkheden, sta ik klaar om je te begeleiden. Samen kunnen we werken aan het creëren van gezonde en vervullende relaties die de moeite waard zijn om voor te vechten.

 

Onderneem nú actie, straks is het misschien te laat! 

Ieder gesprek lijkt wel op een ruzie uit te lopen

> Jullie ontlopen elkaar en zijn steeds vaker weg
Je wil zo graag de partner terug van het eerste moment dat jullie elkaar zagen
Je vindt dat je niet begrepen wordt
Je vindt dat je niet serieus wordt genomen
Altijd maar bezig, geen tijd voor elkaar
Je voelt je niet gesteund door je partner
Je moet echt alles alleen doen
Je wilt en kunt niet meer op deze manier doorgaan

Hart op het strand verdwijnt in zee, rel
slotje op Franse brug over de Seine.jpg

Heb je onmiddellijk hulp nodig of ben je nog twijfel je?
Overweeg dan een gratis kennismakingsgesprek te boeken.

 

Ben je niet helemaal zeker of coaching voor jou of jullie geschikt is? Plan een gratis online kennismakingsgesprek van 30 minuten. Daarin praten we over je hulpvraag, licht ik mijn aanpak toe en bepalen we samen of we een match zijn om verder te gaan.

Diane Hak- sleutel- relatiecoaching.jpg

OF

Ik reik jou de sleutel tot verandering aan

bottom of page