top of page

Succesvol Matchen

Door coaching en matchmaking nauw op elkaar te laten aansluiten

Coaching versterkt de kans op een succesvolle match

  • Ben je moe van al die teleurstellende, vermoeiende en ongemakkelijke dates via dating apps?

  • Baal je van die dates waarbij de persoon van het profiel in werkelijk heel anders is dan je je had voorgesteld?

  • Ben je het zat om alleen te zijn en heb je behoefte aan een serieuze relatie?

  • Durf je jezelf in de ogen te kijken en wil je ontdekken waarom het tot nu toe niet gelukt is om een (nieuwe) langdurige relatie te hebben?

  • Wil je er nu iets aan gaan doen?

Unieke samenwerking

Een bijzondere samenwerking, speciaal voor singles, tussen 40PlusRelatie en Key to Connect. We bundelen de kracht van coaching met de expertise van matchmakers om jouw pad naar een gelukkige, langdurige relatie te effenen.

Het resultaat:

Aanzienlijk verhoogde kansen op een langdurige relatie.
Dankzij singlecoaching heb je belangrijke inzichten verworven, waardoor je nu helder ziet welke persoonlijke valkuilen je hebt en hoe je deze effectief kunt aanpakken. Hierdoor ben je beter voorbereid op het aangaan van gezonde en duurzame relaties en kun je met meer vertrouwen en zelfbewustzijn de liefdeswereld verkennen.

Relatiebemiddeling en coaching gaan hand in hand en versterken elkaar.

Voor degenen die genoeg hebben van het singleleven, bieden wij een geweldige combinatie: coaching en relatiebemiddeling.

Voor en tijdens relatiebemiddeling of dating
Ik ben er voor jou, niet alleen vooraf, maar ook tijdens en na de relatiebemiddeling. Mijn focus ligt op jouw persoonlijke groei en ontwikkeling, zodat je de beste versie van jezelf kunt zijn in een relatie.

Na de match
Extra begeleiding in de beginfase van de relatie. Ik begrijp hoe belangrijk het is om een sterke basis te leggen in het begin van een relatie. Daarom bied ik extra ondersteuning om de integratie van twee levens soepel te laten verlopen. Dit voorkomt teleurstellingen op latere momenten en geeft je de tools om een gezonde, duurzame relatie op te bouwen.

Mijn doel is om jou te ondersteunen bij elke stap van jouw reis naar een relatie, van zelfontplooiing tot het opbouwen van een liefdevolle, blijvende verbinding met een partner. Ik geloof dat investeren in de beginfase van een relatie van essentieel belang is voor het creëren van een sterke en bevredigende toekomst samen.

 

Evenementen4Singles

Daarnaast plannen we speciale evenementen voor singles onder de noemer "Evenementen4Singles".

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld om single mannen en vrouwen samen te brengen in een informele en ontspannen ambiance. Tijdens deze evenementen zijn we aanwezig om te zorgen voor begeleiding waar nodig, zodat iedereen een plezierige tijd kan beleven en niemand zich alleen hoeft te voelen. Het is een geweldige kans om nieuwe mensen te ontmoeten en mogelijk die ene speciale persoon te vinden.

Els en Diane op de bank_edited.jpg

Key to Connect
&
40PlusRelatie

Evenementen4singles

Uit een zelf gehouden interview onder singles die graag een partner willen bleek een universele wens:

op spontane wijze anders singles ontmoeten.

 

Om aan deze wens gehoor te geven organiseren we sinds april 2022
met heel veel plezier

evenementen speciaal voor singles vanaf 40 jaar.
 

bottom of page