top of page

Veel gestelde vragen/ FAQ

Over ons concept: Coaching en Matching

1. Wat houdt jullie concept van coaching en matching precies in?

 • Ons concept combineert coaching met matchmaking. Wij geloven dat deze combinatie elkaar versterkt. Door eerst te onderzoeken waar je obstakels liggen en deze vervolgens aanpakken. Wanneer de matchmaker een mooie match gevonden heeft is het zeer helpend om tijdens dit proces te kijken wat er met je gebeurd. Wat vind je lastig, wat ga je liever uit de weg enz. Wat gaat er goed en wat gaat er minder goed.
   

2. Hoe helpt coaching bij mijn zoektocht naar een partner?

 • Coaching helpt je zelfbewustzijn te vergroten, relatiedynamiek te begrijpen, zelfvertrouwen op te bouwen en je leert effectieve communicatievaardigheden te ontwikkelen, wat heel helpend is in het datingproces.
   

3. Wat zijn de voordelen van matchmaking in jullie concept?

 • Matchmakers zijn experts in het zorgvuldig en intuïtief samenbrengen van singles, profiterend van een uitgebreid netwerk om ideale matches te vinden. We combineren persoonlijke matching met coaching, wat helpt om je kijk op relaties te verruimen en de kans op een succesvolle match te vergroten. De begeleiding tijdens het daten helpt je om zicht te krijgen op belemmerende overtuigingen en patronen. Doordat je jouw patronen gaat herkennen ontstaat er een mogelijkheid om iets anders te doen dan je altijd doet. En daarmee zal de uitkomst ook anders zijn dan je gewend bent.
   

4. Moet ik single coaching volgen voordat ik gebruik kan maken van de matchmakingdiensten en andersom?

 • Nee, dat is niet verplicht. Je kunt kiezen voor coaching, matchmaking, of beide, afhankelijk van jouw behoeften en voorkeuren.
   

5. Wat gebeurt er tijdens de coachingssessies?

 • Coachingssessies richten zich op bewustwording. Waardoor je jouw datingpatronen gaat herkennen. Daarnaast leer je wat jij belangrijk vind in een relatie, wat je wel en niet doet, waar je (onbewust) bang voor bent en hoe je dit kunt gaan ombuigen naar helpende patronen.
   

6. Hoe verloopt het matchingproces?

 • Eerst nemen de matchmaker jouw voorkeuren en profiel als uitgangspunt om de juiste partners voor je te vinden. Dan regelen ze alles rondom je dates en staan ze je bij met advies en steun door het hele proces heen.
   

7. Wat als ik tijdens de matching-fase extra begeleiding nodig heb?

 • Doordat ieder traject volledig op maat is kunnen we eenvoudig bijsturen waar nodig.
   

8. Hoe verschilt jullie aanpak van traditioneel daten?

 • Onze aanpak is heel persoonlijke en volledig op maat, daarnaast beiden we veel begeleiding om je te helpen bij elke stap van de relatiereis, van zelfontplooiing tot het opbouwen van een liefdevolle relatie.
   

9. Wat als ik al ervaring heb met daten en relaties? Is jullie concept nog steeds relevant voor mij?

 • Ja, ons concept is relevant voor singles op alle niveaus van datingervaring. We bieden coaching en matchmaking op maat om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.
   

10. Hoe kan ik beginnen met jullie coaching en matching services? 

 • Neem contact met op via het contactformulier, de eerste stap naar jouw reis naar een liefdevolle en bevredigende relatie.

bottom of page