top of page

Verbindende relatietherapie
Voor koppels, persoonlijke begeleiding en singles

Is dit herkenbaar?

Ieder gesprek lijkt wel op een ruzie uit te lopen

> Jullie ontlopen elkaar en zijn steeds vaker weg
Je wil zo graag de partner terug van het eerste moment dat jullie elkaar zagen
Je vindt dat je niet begrepen wordt
Je vindt dat je niet serieus wordt genomen
Altijd maar bezig, geen tijd voor elkaar
Je voelt je niet gesteund door je partner
Je moet echt alles alleen doen
Je wilt en kunt niet meer op deze manier doorgaan

een gebroken hart weer repareren

Wil je weer

> In alle vrijheid kunnen bespreken wat je dwars zit?
Dat jullie elkaar weer zo leuk gaan vinden als vroeger?
Weer oprechte aandacht krijgen voor elkaar
Begrijpen waarom het nu gaat zoals het gaat en wil je hier verandering in brengen?
Je weer gelukkig voelen in jullie relatie?
Je niet meer zo wanhopig voelen?
Voorkomen dat je relatie op de klippen loopt 

Van roze wolk naar donderwolk

Jullie relatie was ooit één grote roze wolk, door de verliefdheid vond je alles leuk aan elkaar. Langzamerhand verdween die roze wolk en kwamen er donkere wolken binnendrijven. Gaandeweg slopen er kleine barstjes in jullie relatie en ontstonden de eerste onhebbelijkheden. Het uit elkaar groeien gaat vaak zo geleidelijk dat je het nauwelijks in de gaten hebt.

 

Tot het moment komt dat er een druppel is waardoor je beseft dat er een kloof is ontstaan tussen jullie, het gevoel van verbinding tot elkaar is zo goed als verdwenen.  

Hoe kan ik je helpen?

Als relatiecoach sta ik klaar om jou of jullie met toewijding en zonder oordeel te begeleiden. Ik geloof dat bewustwording de sleutel is tot verandering. Door te begrijpen waar jij of jullie tegenaan lopen en patronen te doorzien, ontstaat er de mogelijkheid om te besluiten iets anders te doen.

Onze ervaringen vormen wie we zijn en dragen we dagelijks met ons mee, vaak onbewust. Maar door bewust te worden van deze ervaringen, ontstaat er de mogelijkheid om een andere keuze te maken. Het begint met het zien van wat je doet en hoe dit invloed heeft op je relaties.

Ik help je graag om die bewustwording te vergroten, zodat je nieuwe mogelijkheden kunt ontdekken. Samen kunnen we onderzoeken welke patronen er spelen en hoe deze je relaties beïnvloeden. Met deze inzichten kun je ervoor kiezen om iets anders te doen, waardoor er ook een ander resultaat zal ontstaan.

Mijn rol als relatiecoach is om jou of jullie te ondersteunen en te begeleiden op deze ontdekkingsreis. Ik bied een veilige ruimte waarin je jezelf kunt zijn en waarin we samen aan de slag gaan. Mijn toewijding ligt in het helpen van mensen zoals jij om positieve veranderingen aan te brengen in hun relaties.

Dus als je bereid bent om bewust te worden, om te zien wat je doet en open te staan voor nieuwe mogelijkheden, sta ik klaar om je te begeleiden. Samen kunnen we werken aan het creëren van gezonde en vervullende relaties die de moeite waard zijn om voor te vechten.

 

Onderneem nú actie, straks is het misschien te laat! 

Daarnaast bied ik ook coaching voor familie relaties. Klik hier om daar meer over te lezen.

Hart op het strand verdwijnt in zee
slotje op Franse brug over de Seine

Direct hulp nodig of nog twijfels? 
Boek dan een gratis online
kennismakingsgesprek

Twijfel je over relatiecoaching en wil je eerst kennismaken? Geef via het contactformulier aan hoe je dat graag wilt: een direct online kennismakingsgesprek, een e-mailuitwisseling of een telefonisch gesprek.

In een kennismakingsgesprek (online, max. 30 min.) kun je/jullie delen waar je tegenaan loopt en welke ondersteuning je zoekt. Daarnaast kunnen we samen bepalen of mijn coaching aanpak bij je/ jullie past.

Heb je liever eerst contact per mail of telefoon? Dat kan! Geef je voorkeur aan op het contactformulier, en we stemmen af op jouw tempo en comfort.

Een online kennismakingsgesprek is vlot te plannen, vaak zelfs op korte termijn, aan begin of einde van de dag

Profielfoto Diane Hak, relatietherapeut Key to Connect

Ik reik jou de sleutel tot verandering aan

bottom of page