top of page

Verbindende relatietherapie
Voor koppels, individuele begeleiding en singles

Is dit herkenbaar?

Ieder gesprek lijkt wel op een ruzie uit te lopen

> Jullie ontlopen elkaar en zijn steeds vaker weg
Je wil zo graag de partner terug van het eerste moment dat jullie elkaar zagen
Je vindt dat je niet begrepen wordt
Je vindt dat je niet serieus wordt genomen
Altijd maar bezig, geen tijd voor elkaar
Je voelt je niet gesteund door je partner
Je moet echt alles alleen doen
Je wilt en kunt niet meer op deze manier doorgaan

een gebroken hart weer repareren

Wil je weer

> In alle vrijheid kunnen bespreken wat je dwars zit?
Dat jullie elkaar weer zo leuk gaan vinden als vroeger?
Weer oprechte aandacht krijgen voor elkaar
Begrijpen waarom het nu gaat zoals het gaat en wil je hier verandering in brengen?
Je weer gelukkig voelen in jullie relatie?
Je niet meer zo wanhopig voelen?
Voorkomen dat je relatie op de klippen loopt 

Van roze wolk naar donderwolk

Jullie relatie was ooit één grote roze wolk, door de verliefdheid vond je alles leuk aan elkaar. Langzamerhand verdween die roze wolk en kwamen er donkere wolken binnendrijven. Gaandeweg slopen er kleine barstjes in jullie relatie en ontstonden de eerste onhebbelijkheden. Het uit elkaar groeien gaat vaak zo geleidelijk dat je het nauwelijks in de gaten hebt.

 

Tot het moment komt dat er een druppel is waardoor je beseft dat er een kloof is ontstaan tussen jullie, het gevoel van verbinding tot elkaar is zo goed als verdwenen.  

Hoe kan ik je helpen?

Als ervaren relatietherapeut sta ik klaar om jou of jullie met toewijding en zonder oordeel te begeleiden. Ik geloof vast in de kracht van bewustwording als de sleutel tot positieve verandering in relaties. Door te begrijpen waar jij of jullie tegenaan lopen en patronen te doorzien, ontstaat de mogelijkheid om bewust andere keuzes te maken.

De impact van onze ervaringen

Onze ervaringen vormen wie we zijn en dragen we dagelijks met ons mee, vaak onbewust. Maar door bewust te worden van deze ervaringen, krijgen we de kans om een andere richting in te slaan. Het begint allemaal met het zien van wat je doet en hoe dit invloed heeft op je relaties. Deze stap is cruciaal in het proces van relatieverbetering.

Hoe ik kan helpen

Ik help je graag om die bewustwording te vergroten, zodat je nieuwe mogelijkheden kunt ontdekken. Samen kunnen we onderzoeken welke patronen er spelen en hoe deze je relaties beïnvloeden. Met deze inzichten kun je kiezen voor een nieuwe aanpak, wat leidt tot betere resultaten.

Mijn rol als relatiecoach is om jou of jullie te ondersteunen en te begeleiden op deze ontdekkingsreis naar gezonde en vervullende relaties. Ik bied een veilige ruimte waarin je jezelf kunt zijn en waarin we samen aan de slag gaan. Mijn toewijding ligt in het helpen van mensen zoals jij om positieve veranderingen aan te brengen in hun relaties.

Klaar voor verandering?

Dus, als je bereid bent om aan je bewustwording te werken, om te zien wat je doet en open te staan voor nieuwe mogelijkheden, sta ik klaar om je te begeleiden. Samen kunnen we werken aan het creëren van relaties die de moeite waard zijn om voor te vechten.

Onderneem nú actie, straks is het misschien te laat! Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over hoe relatietherapie jou kan helpen. 

Daarnaast bied ik:

Individuele relatietherapie wanneer jouw partner geen therapie wilt. LINK

Relatietherapie voor singles. LINK

Relatiebegeleiding voor familie relaties.

Klik hier om daar meer over te lezen.

Hart op het strand verdwijnt in zee
slotje op Franse brug over de Seine
Koppel-gelukkig-samen-relatietherapie-KeytoConnect.jpg

Relatietherapie voor koppels, bouw samen aan een sterkere toekomst 

Elke relatie kent zijn uitdagingen. Het is de manier waarop we deze aanpakken, die bepaalt hoe we groeien en verbinden. Relatietherapie is niet enkel een reddingsboei in tijden van crisis; het is een krachtig middel voor elk koppel dat verlangt naar verdieping en groei, ongeacht de fase van jullie relatie.​

 

Hebben jullie het gevoel dat de verbinding die er ooit was, langzaam verdwijnt? Ervaar je dat jullie communicatie meer langs elkaar heen gaat dan dat het verbindt, en vermijd je gesprekken uit angst voor misverstanden?

 

Stel je voor hoe het zou zijn om je weer volledig begrepen en gezien te voelen door je partner. Hoe zou het zijn om samen weer plezier te ervaren en gelukkig te zijn in jullie relatie? Het is tijd om deze vragen om te zetten in actie en samen aan de slag te gaan. Want als je niets doet, hoe ziet jullie toekomst er dan uit?​

 

Bij het zoeken naar relatiehulp stuiten jullie op een zee van informatie. Het aanbod is groot en divers – net als de wegen naar Rome.

 

​In mijn praktijk kom ik vaak dezelfde thema's tegen:

 • Uit elkaar gegroeid zijn

 • Communicatieproblemen

 • Onbegrip

 • Het gevoel niet gehoord of gezien te worden

 • Verlies van verbinding

 • Situaties waarin één partner aangeeft relatietherapie te willen en de ander niet.

Ik ben ervan overtuigd dat bewustwording de sleutel is tot verandering. Je kunt niets veranderen je het niet weet. 

 

Mijn unieke aanpak

Mijn stijl is uniek en vloeit voort uit alles wat ik heb geleerd en ervaren. Het is empathisch, confronterend zonder oordeel, spiegelend, begripvol en gericht op de toekomst.​

 

Neem de eerste stap

Zijn jullie klaar om de eerste stap te zetten naar een sterker en gelukkiger samen zijn? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Laten we samen verkennen hoe relatietherapie jullie kan helpen om jullie relatie te vernieuwen en te verdiepen. Jullie liefdesverhaal verdient het om verder te groeien; laten we samen die groei realiseren.

 


 • 30 min.


 • 30 min.

  Gratis

 • 14 uur

  Trajectprijs €1400,-

 • 6 uur

  295 euro

Direct hulp nodig of nog twijfels? 
Boek dan een gratis online
kennismakingsgesprek

Twijfel je over relatietherapie en wil je eerst kennismaken? Geef via het contactformulier aan hoe je dat graag wilt: een direct online kennismakingsgesprek, een e-mailuitwisseling of een telefonisch gesprek.

In een kennismakingsgesprek (online, max. 30 min.) kun je/jullie delen waar je tegenaan loopt en welke ondersteuning je zoekt. Daarnaast kunnen we samen bepalen of mijn coaching aanpak bij je/ jullie past.

Heb je liever eerst contact per mail of telefoon? Dat kan! Geef je voorkeur aan op het contactformulier, en we stemmen af op jouw tempo en comfort.

Een online kennismakingsgesprek is vlot te plannen, vaak zelfs op korte termijn, aan begin of einde van de dag

Profielfoto Diane Hak, relatietherapeut Key to Connect

Ik reik jou de sleutel tot verandering aan

bottom of page