top of page

Geen succes zonder tegenslag!


Zoals iedereen heb ook ik tegenslagen te verwerken gehad. Deze tegenslagen heb ik aangegrepen om mezelf persoonlijk te ontwikkelen. Ik heb ervaren dat deze investeringen in mezelf en in mijn relatie ervoor zorgt dat ik zoveel gelukkiger ben. Ook mijn man heeft zich persoonlijk ontwikkeld, wij hebben elkaar herontdekt en zijn gelukkiger dan ooit tevoren. Wat een geschenk. Ik gun het anderen ook zo om te investeren in zichzelf. Dit is dan ook mijn drive; anderen helpen om de liefde in zichzelf en in elkaar te hervinden.

Ik begeleid mensen die problemen ervaren in relaties. Dit kan zijn in een liefdesrelatie, het vinden van een liefdespartner of in familierelaties. In mijn directe omgeving heb ik gezien en ervaren hoe lastig het kan zijn om de partner te vinden die helemaal bij je past. Mijn drive om mensen met elkaar te verbinden zorgt ervoor dat ik met veel liefde en toewijding singles begeleid om de weg vrij te maken  voor nieuw geluk.

Mensen omschrijven mij als: rustig, empathisch en zonder oordeel goed kunnen luisteren. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat mensen zich snel veilig en vertrouwd voelen. Een mooie basis voor een vertrouwelijke werkrelatie
.

Over mij

Mijn aanpak

Korte uitleg coachtraject 

Stap voor stap werken we samen aan jullie doelen. Jouw/jullie traject bestaat uit sessies van anderhalf uur, waarbij we van tevoren duidelijke doelen stellen die jij/jullie willen bereiken. We houden de focus op wat voor jou/jullie belangrijk is en controleren regelmatig of we op de juiste koers zitten. Aan het einde van het traject evalueren we samen of deze doelen zijn behaald. Kortom, een praktische en resultaatgerichte aanpak om jullie te helpen groeien en veranderen.

Individueel en samen 

Bij een traject van meerdere personen doe ik eerst een stapje terug door individueel een gesprek te voeren om van daaruit gezamenlijk invulling te geven die duurzaam en passend is. 

Verschillende methodieken

Ik maak gebruik van verschillende methodieken, bijv.  geweldloze communicatie, dramadriehoek, voice dialogue, systemisch werk, familieopstellingen, karakterstructuren, hechtingsstijlen, verbindingswiel etc.  

Coaching in de natuur is een methode die ik ook graag toepas. Wandelen brengt je in letterlijk beweging waardoor er ook beweging in je gedachten ontstaat. Het zorgt voor ontspanning en natuurlijke focus. De natuur biedt metaforen en symbolen die tot verrassende inzichten leiden.  Tijdens de coach gesprekken richten we ons o.a. het ontdekken en onderzoeken van patronen, wensen, behoeften, gevoelens, communicatie.  

Reflecties en evaluaties 

We evalueren het effect van de coaching regelmatig. Dit doe ik door te vragen om op jezelf te reflecteren. Wat is er al verbeterd, wat ging er makkelijk of juist niet? De tijd die er tussen coachgesprekken zit bepaal je zelf, het ligt aan je eigen behoefte. De een vindt het fijn om wekelijks af te spreken om op deze manier in een flow te blijven, anderen vinden het fijn om iets meer tijd tussen de gesprekken te laten zitten om die tijd te gebruiken om de nieuwe inzichten te verwerken en ermee aan de slag te gaan.  Je bent en blijft eigen baas over het coachtraject. Tijdens het coachtraject werken we aan bewustwording van hoe je meer verbinding kunt maken tussen voelen, denken en handelen. 

Diane Hak Relatiecoach Huizen Key to Connect

De sleutel naar verandering ben jezelf!

Direct hulp nodig of nog twijfels? 
Boek dan een gratis online
kennismakingsgesprek

Twijfel je over relatiecoaching en wil je eerst kennismaken? Geef via het contactformulier aan hoe je dat graag wilt: een direct online kennismakingsgesprek, een e-mailuitwisseling of een telefonisch gesprek.

In een kennismakingsgesprek (online, max. 30 min.) kun je/jullie delen waar je tegenaan loopt en welke ondersteuning je zoekt. Daarnaast kunnen we samen bepalen of mijn coaching aanpak bij je/ jullie past.

Heb je liever eerst contact per mail of telefoon? Dat kan! Geef je voorkeur aan op het contactformulier, en we stemmen af op jouw tempo en comfort.

Een online kennismakingsgesprek is vlot te plannen, vaak zelfs op korte termijn, aan begin of einde van de dag

Profielfoto Diane Hak, relatietherapeut Key to Connect

Ik reik jou de sleutel tot verandering aan

bottom of page