top of page

Waarom lukt het mij toch niet om een duurzame relatie te onderhouden?
Voor koppels, persoonlijke begeleiding en singles

handen ineen foto relatie coaching Key to connect.webp
Coaching voor singles

Vergroot jouw kansen om succesvol te zijn in het vinden van een partner en het opbouwen  van een gezonde en liefdevolle relatie.

Waarom is relatiecoaching waardevol als je single bent?
Relatiecoaching is zinvol als je wilt begrijpen welke obstakels  in jouw liefdesleven een succesvolle relatie in de weg staan. Je gaat jouw eigen patronen ontdekken en je leert wat je kunt doen om deze patronen te doorbreken. Daarnaast kan het helpend zijn om te kijken naar jouw wensen, behoeften, zelfvertrouwen, communicatievaardigheden, hechtingsproblemen etc. Door aktief aan de slag te gaan met jouw relatieverleden vergroot je jouw kansen om succesvol te zijn in het vinden van een partner en het opbouwen van een gezonde en liefdevolle relatie.

Therapy Sessions

Van Single naar Samen?

Bewustwording is het sleutelwoord.


Op het moment dat je je realiseert dat je alle eerdere ervaringen die je hebt opgedaan meeneemt in een nieuwe relatie ontstaat er begrip. Als je weet waar jouw obstakels liggen kun je vervolgens besluiten wat je met deze obstakels gaat doen.

Ga je aan de slag om deze obstakels te onderzoeken of weet je dat je obstakels hebt en ga je deze zorgvuldig omzeilen?
Alles draait om keuzes maken. Als je weet dat je een keuze hebt kun je besluiten om iets anders te doen dan je altijd deed. Maak je een andere keuze, dan volgt er een andere uitkomst.

Je gaat inzien dat er niets 'mis' met je is. Je gaat begrijpen waarom het tot nu toe niet gaat zoals je graag zou willen. Je leert wat je nodig hebt om happy te zijn in een liefdesrelatie. 

Relatietherapie

Leer in 4 sessies welke invloeden uit jouw (relatie)verleden een rol spelen in jouw huidige zoektocht naar de liefde en weet wat je vervolgens kunt doen.
 

Wat speelt er (on)zichtbaar een rol in de keuzes die je op dit moment maakt. 
Daarnaast praktische tools om meer succes en voldoening te vinden in relaties.

Het ontwikkelen van je persoonlijke liefdeshandleiding zal je helpen om de relatie te vinden die je verdient en om op een gezonde en gelukkige manier van liefde te genieten.


Je leert welke dynamieken een belangrijke rol spelen, wat je werkelijk belangrijk vind,

jouws go's, pertinente no-go's en welke obstakes en valkuilen jou belemmeren om de liefde in jou te laten stromen. Om vervolgens te leren hoe je verder kunt.
De ingredienten van de vorige sessies intergreren we in jouw liefdesrouteplanner

Therapy Sessions

Direct hulp nodig of nog twijfels? 
Boek dan een gratis online
kennismakingsgesprek

Twijfel je over relatiecoaching en wil je eerst kennismaken? Geef via het contactformulier aan hoe je dat graag wilt: een direct online kennismakingsgesprek, een e-mailuitwisseling of een telefonisch gesprek.

In een kennismakingsgesprek (online, max. 30 min.) kun je/jullie delen waar je tegenaan loopt en welke ondersteuning je zoekt. Daarnaast kunnen we samen bepalen of mijn coaching aanpak bij je/ jullie past.

Heb je liever eerst contact per mail of telefoon? Dat kan! Geef je voorkeur aan op het contactformulier, en we stemmen af op jouw tempo en comfort.

Een online kennismakingsgesprek is vlot te plannen, vaak zelfs op korte termijn, aan begin of einde van de dag

Profielfoto Diane Hak, relatietherapeut Key to Connect

Ik reik jou de sleutel tot verandering aan

bottom of page