top of page

Tarieven en voorwaarden

Algemene informatie
 
 • Een coachsessie zal in principe in mijn coachpraktijk te Huizen plaatsvinden. In overleg kan hiervan worden afgeweken.
   

 • De Key to Connect coachpraktijk grenst aan het prachtige natuurgebied de Woensberg en de Tafelberg, het komt dan ook geregeld voor dat we een coachsessies in de natuur doen, uiteraard in overleg.
   

 • Hoeveel coachsessies je nodig hebt is afhankelijk van je coachvraag en jouw motivatie om je doel te bereiken. Bij ons kennismakingsgesprek geef ik een indicatie van het aantal benodigde sessies, maar je bent uiteraard vrij om de frequentie aan te passen. Ook kun je er elk gewenst moment mee stoppen.
   

 • Soms kan het gebeuren dat je een afspraak moet afzeggen of verzetten. Doe dit dan zo spoedig mogelijk. Wordt de af afspraak binnen 24 uur voor aanvang van een gesprek afgezegd dan wordt 100% van de gesprekskosten in rekening gebracht. Van 48 uur tot 24 uur voor aanvang van het gesprek wordt 50% van de gesprekskosten in rekening gebracht.
   

 • Ik ben aangesloten bij de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches en hanteer de algemene voorwaarden zoals opgesteld door de NOBCO. Deze algemene voorwaarden kunnen hier worden ingezien
   

 • * In de avonduren maak ik beperkt afspraken. Gesprekken die na 18.00 uur starten reken ik een avondtoeslag van €10,- p.p. per uur.
   

Tarieven

difficult roads

Individuele coaching

b.v. coaching voor singles en overige individuele coachtrajecten

Uurtarief

€80,- per uur*

Aantal personen

per persoon

Duur

Overig

 90 minuten

incl. 21% BTW

IMG_7281.jpg

Relatiecoaching

Coaching voor stellen/echtparen

Uurtarief

€95 per uur*

Aantal personen

per koppel

Duur

Overig

 90 minuten

incl. 21% BTW

Schermafbeelding 2021-01-02 225937.png

Relatiecoaching voor families

Coaching voor familierelaties of gezinsrelaties

Uurtarief

€95 per uur*

Aantal personen

per 2 personen

Duur

Overig

 90 minuten

€15 per persoon extra bij meer dan 2 personen
incl. 21% BTW

bottom of page